Dante Isteni színjáték szeminárium december 10-11. - A Te utad Skip to content

Dante Isteni színjáték szeminárium december 10-11.

Talán emlékszünk még Dante Isteni színjátékára a középiskolai tanulmányainkból. Talán akad még néhány emlékünk a Pokolba tett utazásról, a bűnösök kínjairól, és felrémlik még Babits Mihály míves műfordításának néhány részlete egy illuzórikus barangolásról, mely talán nem is köthető teljesen a fizikai valósághoz, inkább egyfajta lélekben tett utazás, amit az ideáink utáni vágyunk ösztönöz.

Ebből az emocionális mélységből indítja a barangolását, ami kezdetben csak még lejjebb vezet, olyan mélységekbe, ahol élő ember még nem járt. Az emberiség legnagyobb bűnein keresztüljutva azonban felsejlik a tisztulás és az újjászületés lehetősége, hogy a lelki és anyagi nyomorúságból kibontakozzon a földi és az örök élet boldogsága.

65 000 Ft

20 készleten

Dante Isteni színjáték szeminárium december 10-11.

A téma nem könnyű, de azt állítom, hogy három nap alatt is lehetőséged van a sötét erdőből, a tévelygésből a világosba jutni, vagy legalább felismerni, hogy oda melyik irány vezet, és újra reményteli, célokat kitűzni képes, értékes embernek érezni magad.

Akárhogy is, végső soron emelkedni fogsz, még ha átmenetileg alá is kell szállnod, de végül hálás leszel magadnak, hogy belevágtál, mert a túloldalon a fény vár.

Ha úgy döntöttél, hogy nincs értelme mélyebbre menni az erdőbe, és megtalálnád már a tisztást, akkor jelentkezz a csilla@ateutad.hu címen, vagy az itt található jelentkezési lapon. A további részleteket megbeszéljük. A tréning aktuális időpontjairól a programnaptárban vagy levélben tájékozódhatsz.