Egyéni konzultáció - A Te utad Skip to content

Egyéni konzultáció

Gyors, hatékony, fájdalom- és mellékhatásmentes kezelés

ThetaHealing® technikával. Ez az alternatív módszer sok embernél szinte csodaként hat. A tapasztalatok szerint a Theta konzultáció jelentős mértékben csökkenti a stressz és a negatív gondolataink szervezetünkre gyakorolt káros hatásait. Ugyanakkor aktiválja az immunrendszert, a kreativitást, a boldogsághormonokat és a tettrekészségünket. A célzott kérdésekkel működő ThetaHealing® hatása olyan, mint egy célzott  energiabomba a testbe. A tapasztalatok szerint igen sokféle negatív gondolattól, frusztrációtól, szorongástól, egyéb tünetektől valamint görcsösségtől gyorsan és mellékhatásoktól mentesen „szabadulhatunk meg”.

A konzultáció díja: 25.000 Ft/óra.

30 000 Ft

Egyéni konzultáció

A ThetaHealing® módszer személyre szabottan dolgozik. Az érzelemmunkával, azaz a konzultációval nemcsak azt tanulod meg, hogy egy adott érzelem milyen érzés, hanem azt is, hogy hogyan lehet szert tenni rá, előidézni és használni. Az érzelemmunka a ThetaHealing® egyik legerőteljesebb technikája. A pozitív változások elképesztő sebességgel történnek meg. Az emberek nagyon gyorsan megtanulják, milyen érzés szeretve, megbecsülve, tisztelve vagy dédelgetve lenni, és azt is, hogy milyen egy rossz szokás miatt kialakult rossz érzéstől mentesnek lenni. Például milyen az élet, ha nem érzik szánalmasnak magukat?

A konzultáció hatásai:

Másodperceken belül megtanulhatod azt, amit egyébként egy életen át tanulnál. Tudod, milyen érzés folyamatos szenvedés, félelem, düh, frusztráció és konfliktusok nélkül élni? Annyira megszokhatjuk ezeket az érzéseket, hogy már nem is tudjuk, milyen lenne nélkülük, miközben velük élni sem igazán tudunk már. Megtanulhatjuk, milyen az, ha nincsenek jelen ezek az érzések az életünkben, és megszüntethetjük az ellenőrizhetetlen félelmeket is. Ez nem azt jelenti, hogy félelmet vagy dühöt keltő helyzetekben nem érzel majd félelmet vagy dühöt, csupán azt, hogy nem teremtesz folyamatosan olyan helyzeteket az életedben, amelyek ezeket az érzéseket táplálják.