Karácsonyi „Emberi Kapcsolatok” Théta Tábor - A Te utad Skip to content

Karácsonyi „Emberi Kapcsolatok” Théta Tábor

Hogy ne maradj egyedül! Törj ki a magányból!

Talán veled is előfordult már, hogy Karácsonykor otthon ültél egyedül a lakásban, miközben tudtad, hogy minden ismerősöd a lelki társával, a szeretteivel, a családjával és a barátaival tölti az ünnepet.

Mindegy, hogy elvesztetted a szeretteidet és gyászolsz, vagy elváltál és nem találtad még meg a hozzád illő társat, esetleg régóta nem tudtál kialakítani párkapcsolatot, a lényeg, hogy feldolgozatlan traumáid lehetnek vagy olyan korlátozó hiedelmeid, amik útjában állnak a bensőséges és támogató emberi kapcsolatok kialakításának.

Bárhogy is történt, nem érdemes megvárnod, hogy depresszióba ess vagy elhatalmasodjon rajtad az önsajnálat.

39 000 Ft

Karácsonyi „Emberi Kapcsolatok” Théta Tábor

Van megoldás

Tudnod kell, hogy van megoldás. Nem kell többet egyedül töltened a Karácsonyt. Sokan lehetnek, akik hasonló cipőben járnak. Rájuk gondoltunk, amikor eldöntöttük, hogy megszervezzük a karácsonyi gondűző théta tábort, ahol hozzád hasonló emberekkel találkozhatsz, és ahol egymásnak is segíthettek megoldani, feldolgozni a problémákat a ThetaHealing segítségével.

Javaslom, hogy már most foglald le a helyed a táborra, mert a helyek száma korlátozott.

Gyere el,

  • ha még nem ismered a ThetaHealinget, de szeretnéd megismerni és szeretnéd tudni, hogy milyen megoldásokat adhat az életed jelenlegi problémáira,
  • ha már ismered, de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat,
  • ha szingli vagy, és szeretnéd, hogy együtt megdolgozzuk azokat a korlátozó hiedelmeidet, melyek gátolják az emberi kapcsolatok kialakulását és a magányból való kitörést,
  • ha szeretnél segítséget kapni a veszteség feldolgozásában,
  • ha szeretnél kipróbálni önfejlesztő gyakorlatokat és játékokat.

Itt a lehetőség, hogy olyan társaságot találj, ahol elmondhatod a problémáidat, ahol meghallgatnak, ahol valódi segítséget is kapsz, és ahol lehetőséged lesz arra is, hogy baráti kapcsolatokat alakíts ki.