Lélektárs bevonzó online tréning - A Te utad Skip to content

Lélektárs bevonzó online tréning

Ezzel a kurzussal az a célom, hogy segítsem az utadat a hozzád illő lélektárs felé. Készen állsz a cselekvésre? Ezen a kétnapos webináriumon azon fogunk dolgozni, hogy Rád találjon a Lelki társad, és a következő témák kidolgozásával lehetőséged lesz bevonzani az igazit

29 000 Ft

Lélektárs bevonzó online tréning

1. A Szeretet 7 kvalitása

Az egyik oka annak, hogy ebben az inkarnációban születtünk újjá, hogy megértsük, mi az a szeretet, és megismerve a szeretet összes fajtáját, magunkévá tegyük a szeretet erényét.

2. A szeretet iránti vágy megértése

Figyeld csak meg magad vagy a környezeted. Mindannyian háziállatot, barátokat, lelki társat vagy gyerekeket szeretnénk.

A szeretet iránti vágy már gyermekkorban elkezdődik. A legpozitívabb emberi kapcsolatok ebből a keresésből születnek. Ide tartozik többek között az önszeretet témaköre is, amit szintén megdolgozunk.

3. Megfelelő időben érkezik-e a Lélektárs? Megtaláljuk-e azt a különleges embert, akire vágyunk?

Hiszem, hogy a lélektárs olyasvalaki lehet, aki természetét, személyiségét, spiritualitását és fizikai megjelenését tekintve is hozzánk van hangolva.

Ebben a részben megtudhatod, hogy hány lélektársunk van, illetve, hogy egyáltalán hányféle lélektárs létezik, majd letöltésekkel és elengedésekkel támogatjuk meg az önmunkát, és megvizsgáljuk a korábbi párkapcsolatainkat.