ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam - A Te utad Skip to content

ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam

Ez a kurzus a négy tanfolyamból álló Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 4. része. Ezt a négy tanfolyamot többek között azért is érdemes elvégezned, mert a hamarosan érkező DNS4-es tanfolyam egyik előfeltétele.

A Te és a Föld tanfolyam megtanít arra, hogy hogyan kommunikálj a Földdel, de arra is rájössz, hogy a Föld is mindig kommunikál veled. Ez magával hozza számodra azt a felismerést, hogy létezik egy energia, ami oda-vissza áramlik köztünk és a Föld között. Segíteni fog téged abban, hogy dolgozz a Földdel annak érdekében, hogy azok a változások, amelyekre most ténylegesen szükség van, megtörténjenek.

110 000 Ft

20 készleten

ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam

Miért időszerű még részt venned ezen a tréningen? Mert meg kell tanulnunk valóban szeretni a Földet és meg kell tanulnunk együttműködni vele annak érdekében, hogy képesek legyünk észrevenni az igényeit és megfelelni azoknak. Ez garantálja a fennmaradásunkat, hiszen a Föld most nagyobb terhelésnek van kitéve, mint eddig bármikor, és szüksége van a támogatásunkra, mint ahogy nekünk is az övére.

Megtanít többek között arra is, hogy hogyan tudsz hatni az auráddal másokra és a különböző eseményekre. El fogsz csodálkozni, hogy mi mindenre vagy képes vele, ami jótékony hatással lesz az életedre és mások életére, vagy akár távoli eseményekre is.