ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam - A Te utad Skip to content

ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

Ez a kurzus a négy tanfolyamból álló Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 2. része. Ezt a négy tanfolyamot többek között azért is érdemes elvégezned, mert a hamarosan érkező DNS4-es tanfolyam egyik előfeltétele.

Ezen a két napos tanfolyamon megtanuljuk, hogy mi is az a rejtetten áramló önvaló, valamint megértjük a különbséget a Teremtővel való kommunikáció és a saját magasabb énünkkel való kommunikáció között. Dolgozni fogunk a tanfolyamon a megbánáson, a dühön, a haragon és a neheztelésen, továbbá el fogjuk végezni a megbocsátás gyakorlatot, hogy még hatékonyabbá tegyük a tiszta tudattal való kommunikációt.

110 000 Ft

19 készleten

ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

Ez a tanfolyam nagyon gyakorlatias. Aki eddig bizonytalan volt az ásásban, az most fellélegezhet, mert ezen a tanfolyamon nem ásunk, hanem speciális és nagyon különleges, ugyanakkor végtelenül egyszerű kérdéseket teszünk fel, és lehívjuk a válaszokat.

Mivel az egónak specifikus részei vannak, és különböző élethelyzetekben más-más része reagál a helyzetre, ezért nagyon fontos számunkra ez a tanfolyam, mert ezáltal megismerjük ezeket az alkotórészeket. Ez azért nagyon hasznos, mert ha csak az egó azon részével dolgozol, amivel eddig, akkor továbbra is érezheted azt egy makacs problémánál, hogy már ezerszer dolgoztál vele, de mégsem érted el a kívánt eredményt. ebből a csapdából kínál kiutat ez a tanfolyam.

Tegyük meg együtt az első lépést, és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért!