ThetaHealing® Teremtés és bőség tanfolyam - A Te utad Skip to content

ThetaHealing® Teremtés és bőség tanfolyam

A ThetaHealingben® hisszük, és a mindennapjainkban is tapasztaljuk, hogy az Univerzum erejét képesek vagyunk a magunk javára fordítani a teremtéshez.

Váltsd valóra a legmerészebb álmaidat!

Elgondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha Te magad teremtenéd a valóságodat, és lehetőséged lenne a legjobbat létrehozni, amit csak a világ kínálhat? Álmodtál már arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Hogy szabad vagy? Hogy feltétel nélkül szeretnek és elfogadnak?

110 000 Ft

20 készleten

ThetaHealing® Teremtés és bőség tanfolyam

Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít neked minden támogató új érzést megkapni, amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Ezen a tanfolyamon azt tanulod meg, hogy hogyan érd el az általad elképzelt sikereket. Ez egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

  • Szeretnéd azt a profitot, ami biztosítja Neked a szabadságot?
  • Szeretnéd motiváltan élni mindennapjaidat?
  • Szeretnéd a pénz áramlását megtapasztalni?
  • Szeretnéd a bőséget?

Akkor különösen fontos, hogy az elképzeléseid kivitelezéséhez alkalmazd a Theta módszerét, mivel annak megvalósulási esélye, amire théta állapotban dolgozol 80-90%, míg annak, amire éber állapotban gondolsz, csak 30-40%.

Mikor megismered ezt a módszert, teljesen le fog nyűgözni, amikor pedig elkezded használni, meg fogsz döbbenni azokon a hihetetlen eredményeken, amiket tapasztalni fogsz!